EnglishMagyar
Főmenü
Kezdőlap
Szolgáltatásaink
Referenciák
Aktualitások
Magunkról
Elérhetőség
Könyvajánló
Link ajánló


Magyar Honlap Linkek

Magunkról

Társaságunk 1993 óta működik. Fő tevékenységi köre a fordítás, a tolmácsolás, a magyar és idegen nyelvű számítógépes leírás, a rendezvény-szervezés, a kiadványszerkesztés, valamint a nyelvoktatás.

Munkatársaink nyelvtanárok, idegen nyelvet magas színvonalon beszélő más szakemberek, szakfordítók és művelődésszervezők.


Fordítási munkát a világnyelveken kívül, az ún. különleges nyelveken is vállalunk, pl. szlovák, román, cseh stb.

Eddigi tevékenységünk során a legnagyobb igény a szakfordítás és szaktolmácsolás területén mutatkozott. E területen országos a megrendelői körünk.

Irodánk munkatársai nemcsak a nyelvet, hanem a szakmájukat is magas szinten művelik, ami garancia a szakfordítás, illetve a szaktolmácsolás minőségére.

Főbb szakterületek, amelyeken fordítást és tolmácsolást vállalunk: növénytan, növénytermesztés, állattenyésztés (ezen belül a kisállat tenyésztés is), biológiai, illetve orvosi, jogi, műszaki, társadalomtudományi szakszövegek.


A rendezvényszervezés körében mind céges, mind magán rendezvények teljes körű, magas színvonalú szervezését és lebonyolítását vállaljuk, a vendéglátástól a kulturális programok megszervezéséig.

Az általunk vállalt céges rendezvények: konferenciák, fogadások, tréningek, kiállítások, termékbemutatók, szemináriumok és sajtótájékoztatók.

Magán rendezvények: elegáns esküvők állófogadással és meghitt hangulatú családi ünnepségek elegáns környezetben.


Nyelvoktatást kiscsoportos formában végzünk (világnyelveken). Vállalatokhoz kihelyezett nyelvtanfolyamokat, sőt egyéni nyelvi képzést is vállalunk igény szerint.


Nyelviskolánk 2004. szeptemberében indult.

Nyilvántartási száma: 04-0106-04

 
Következő >
Hirdetések

© 2018 Apple Garden Fordító és Szervező Szolgáltató Bt.
Webmester: PCMed.hu